GENERAL TIRE Altimax Sport 205/55R17 XL FR 95V

GENERAL TIRE Altimax Sport 205/55R17 XL FR 95V

Ár: 25 400 Ft (nettó: 20 000 Ft) Egységár: 25 400 Ft / db
Készlet: Raktáron 4 db
Márka:
Modellkód: 1223
Termékkód: 1223
Cimkék:
  • Termékadatok
  • Leírás
  • Hozzászólások
Kategória:
Márka:
Szélesség:
Profilarány:
Keréktárcsa átmérő:

GENERAL TIRE Altimax Sport 205/55R17 XL FR 95V bemutatása

Az Altimax Sport precíz kezelhetőséget és biztonságos vezetést biztosít még éles kanyarokban is

  • Precíz kormányozhatóság és biztonságos vezetés kanyarokban Rövid fékút vizes útfelületen
  • Alacsony üzemanyag-fogyasztás és magas futásteljesítmény
  • A Futóműgeometria-jelző (VAI) segítségével elkerülhető a rendellenes kopás miatti korai elhasználódás, így megnő a potenciális futásteljesítmény
  • A Mintázati kopásjelző (RTM) növeli a biztonságot és optimalizálja az abroncs teljesítményét

Precíz kormányozhatóság és biztonságos vezetés kanyarokban:  Az abroncs merevségének és optimális stabilitásának köszönhetően a kormányreakció mindig precíz, így a vezetés még kanyargós utakon is biztonságos. Rövid fékút vizes útfelületen Esőben az Altimax Sport futófelülete gyorsan eloszlatja a vizet a felfekvési felület alól, amely így rendkívül rövid fékutat biztosít.

Alacsony üzemanyag-fogyasztás és magas futásteljesítmény: Az innovatív szilika tartalmú alapanyag-keverék alacsony üzemanyag-fogyasztást és magas futásteljesítményt biztosít, hiszen nem csak jó teljesítményt garantál vizes útfelületen, de jelentős mértékben csökkenti a gördülési ellenállást is.

A helytelen futómű-beállítást a VAI (Futóműgeometria-jelző) jelzi Ha az abroncs egyenetlenül kopik az első 1.000 kilométeren, ezt a Futóműgeometria-jelző azonnal (VAI) megmutatja a vezetőnek. Ez jelentősen növeli az abroncs hasznos élettartamát. 

Mintázati kopásjelző (RTM) a nagyobb biztonságért:  Az RTM technológia időben jelzi a vezetőnek az abroncscsere szükségességét, így növelve a biztonságot.